Noin Nuzest

 

Ihmiset ja tarina Nuzest tuotemerkin takana

Tarinamme

Tarinamme alkoi vuonna 2005 kun 23-vuotias tyttäreni sai MS-diagnoosin. MS-tauti on keskushermoston autoimmuunisairaus, johon nykylääketieteellä ei ole vielä parannuskeinoa.

Emme olleet tyytyväisiä synkkään ennusteeseen, vaan otimme yhteyttä alan asiantuntijoihin ympäri maailman: neurologeihin, tutkijoihin, naturopaatteihin ja moniin muihin.

Löytämämme tieto ja uudet näkemykset muuttivat elämämme. Ne johtivat myös meidät molemmat uudelle uralle terveyden parissa. Näin sai alkunsa tuotemerkki, joka nykyään tunnetaan nimellä Nuzest – Nutrition for Life.'

Matkamme

Matkoillamme tutustuimme tri Robert Verkerk’iin, joka on kansainvälisen luontaisterveysliiton (ANH-Intl eli The Alliance for Natural Health International) perustaja ja johtaja. Opimme tuntemaan myös hänen liikekumppaninsa, Meleni Aldrigden, psykoneuroimmunologin ja funktionaalisen lääketieteen ammattilaisen.

Tri Verkerk ja Meleni aloittivat yhteistyön huippunaturopaattien Cliff Harvey’n (ammattilainen, kirjailija ja luennoitsija Uudesta Seelannista) sekä Kira Sutherland’in (ravitsemuslääketieteen johtaja Australian Nature Care yliopistossa) kanssa.

Yhdessä näiden alan johtajien kanssa olemme kehittäneet Nuzest brändin. Nuzest on luonut parhaiten ravitsemusta tukevat tuotteet yhdistäen ravitsemustieteen ja luonnonlääketieteen parhaat osa-alueet.

Tuotteemme

Nuzest tuotteet on suunniteltu täyttämään aukot ravitsemuksessa, jotka aiheutuvat puutteellisesta ruokavaliosta, kiireisestä elämäntyylistä ja huonoista ruokailutottumuksista.

Ainutlaatuisen konseptimme ansiosta tuotteemme ovat markkinoiden laadukkaimpia. Tuotteiden ainesosat ja niiden vaikuttavat aineet perustuvat tieteeseen. Konseptimme tarkistetaan säännöllisesti ja parannuksia tehdään varmistaen, että Nuzest-tuotteet ovat aina yhdenmukaisia uusimpien tutkimusten ja tietojen kanssa.

Joten tervetuloa Nuzestin pariin – se on uusi tapa voida hyvin.

Filosofiamme

NuZestissa me uskomme, että hyvä ravitsemus tulee olla helposti kaikkien saatavilla. Käytämme vain huippulaatuisia, vastuullisesti tuotettuja ainesosia. Itse asiassa haluamme ajatella, että teemme sellaisia valintoja, joita sinäkin tekisit.

Tietämys ihmisen ravitsemuksesta kehittyy jatkuvasti, joten tuotteen luominen ei yksistään riitä vaan sitä tulee kehittää kaiken aikaa.  Haastamme itsemme jatkuvasti parempaan, jotta voimme jatkossakin tarjota erinomaisia tuotteita.

Tuotteemme perustuvat oikeaan ruokaan, joka sisältää runsaasti ravinteita ja välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Kun raaka-aineet on hankittu, ne käsitellään huolellisesti, jotta ne säilyttävät  arvokkaat ravinteensa. Voit luottaa siihen, että jokainen Good Green Stuff ja Clean Lean Protein tuote-erä testataan ennen ostopäätöstäsi.

Tiimimme

Perustajat

Tuotteet kehittäjät

Paikallinen tiimimme

Medianäkyvyys

 

Katso kaikki

Nuzest lähettiläät

 

Katso kaikki