Hyvän olon superfood
75+ ainesosaa. Kattava ravitsemuksellinen tuki yhdessä päiväannoksessa. Ei gluteenia, maitoa, soijaa, pähkinöitä tai GMOta. Ei keinotekoisia makuaineita, värejä tai säilöntäaineita.

Ylivoimainen supersekoitus

Enemmän kuin monivitamiini, enemmän kuin viherjauhe. Good Green Stuff on monipuolinen yhdistelmä ravintoaineita, joiden avulla pysyt elinvoimaisena ja terveenä. Tuote pohjautuu uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen ja se on muotoiltu maksimaalista elinvoimaa ajatellen.

 • 75+ ainesosaa, kokonaisvaltainen tuki ravitsemukseen

  Kaikki yhdessä

  75+ ainesosaa, kokonaisvaltainen tuki ravitsemukseen

  Good Green Stuff on paljon enemmän kuin pelkkä viherjauhe. Se on on tehosekoitus huolella valituista hedelmistä, vihanneksista ja yrteistä sekä lisätyistä vitamiineista, hivenaineista, hyvistä bakteereista, kasviperäisistä ainesosista ja uutteista. Lisäksi joukko muita välttämättömiä ravintoaineita. Kyseessä on huima paketti parhaita ainesosia optimaalista terveyttä ajatellen.


 • Konsepti, joka perustuu tutkimukseen. Huippulaatuinen toteutus ja tuotanto.

  Laatua ilman kompromissejä

  Konsepti, joka perustuu tutkimukseen. Huippulaatuinen toteutus ja tuotanto.

  Kansainvälisten terveysalan asiantuntijoiden ryhmän itsenäisesti kehittämä tuote. Jokainen vaikuttava aine on erityisesti valittu optimoimaan vaikutus kehossa. Tuote tarkistetaan säännöllisesti ja valmistetaan tiukat laatukriteerit täyttävissä tiloissa Belgiassa. Jokainen erä testataan ennen myyntiä.


 • Tuote on jauhemaisessa muodossa ja ruoansulatukselle helpompi kuin tabletit tai kapselit. Valmistettu aidoista kasviperäisistä ainesosista, kuin aitoa ruokaa, jota kehosi osaa hyödyntää.

  Helposti sulava & imeytyvä

  Tuote on jauhemaisessa muodossa ja ruoansulatukselle helpompi kuin tabletit tai kapselit. Valmistettu aidoista kasviperäisistä ainesosista, kuin aitoa ruokaa, jota kehosi osaa hyödyntää.

  Good Green Stuff tuotteen ravintoaineet ovat muodossa, jonka kehosi tunnistaa ja osaa käyttää. Jokaisen vitamiinin ja kivennäisaineen muoto on valittu huolellisesti parhaimman imeytymisen ja hyödynnettävyyden perusteella.


 • Ravintoaineet ruokkivat myös mieltäsi ja auttavat sinua arjen haasteissa.

  Mielenruokaa

  Ravintoaineet ruokkivat myös mieltäsi ja auttavat sinua arjen haasteissa.

  Täydellinen ravintoainepaketti, jossa on mukana aktiiviset B-vitamiinit ja kasviuutteet, jotka auttavat sinua taistelemaan väsymystä vastaan ja pitämään mielen hyvässä terässä.


 • Täynnä liukoisia kuituja, hyviä bakteereja ja ruuansulatusentsyymejä, mutta lempeä vatsalle

  Tukemassa ruoansulatusta ja vastustuskykyä

  Täynnä liukoisia kuituja, hyviä bakteereja ja ruuansulatusentsyymejä, mutta lempeä vatsalle

  Toimiva ruoansulatusjärjestelmä ja terve suolistofloora vahvistavat kehon immuunijärjestelmää ja kykyä puolustautua tauteja vastaan. Good Green Stuff sisältää laajan valikoiman ainesosia, jotka edistävät suoliston terveyttä, tukevat kehon tulehdusvastetta ja immuunijärjestelmää sekä suojaavat soluja hapettumiselta.


 • Sinun terveyttä, elinvoimaa ja painonhallintaa tukemaan.

  Sinun terveydeksi!

  Sinun terveyttä, elinvoimaa ja painonhallintaa tukemaan.

  Täydentää ravitsemustasi kuin paras ruoka. Synergisesti toimivat ravinteet ja kasviperäiset ainesosat ja lisäksi suolistoystävällinen. Sisältää kahta muotoa ubiqinonia ja B-vitamiinit optimisuhteessa tukemaan energia-aineenvaihduntaa, mielen ja hermoston hyvinvointia sekä vastustuskykyä. Lisäksi lukemattomia muita ravintoaineita ja kasviravinteita. Good Green Stuff auttaa sinua olemaan parhaimmillasi joka päivä!


 • Yksi helppo päivittäinen annos on ainoa mitä tarvitset

  Nopea, maukas, kätevä

  Yksi helppo päivittäinen annos on ainoa mitä tarvitset

  Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota, mutta harvoilla on mahdollisuus nauttia tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta joka päivä. Good Green Stuff auttaa sinua täydentämään puutteita ravitsemuksessa. Se on eräänlainen vakuutus hyvinvoinnillesi.


 • Allergisoimaton. Sisältää kaikkea hyvää, ei mitään pahaa.

  Vain hyviä ainesosia

  Allergisoimaton. Sisältää kaikkea hyvää, ei mitään pahaa.

  Ilman yleisesti allergisoivia ainesosia. Ei gluteenia, maitotuotteita, kananmunia, pähkinöitä, soijaa tai maissia. Ei GMO-ainesosia. Ei ikäviä kemikaaleja, keinotekoisia säilöntäaineita tai lisäaineita, vaan 10g tiivistä ravintoa ruuasta ja 2,5g kasviperäisiä uutteita. Kunnon monivitamiini- ja hivenaineravinnebuustaus päivääsi.


Tehokas konsepti

Jokainen annos Good Green Stuff sekoitusta sisältää 10 grammaa ja yli 75 laadukasta, synergististä ainesosaa, jotka tarjoavat parhaat ravintoaineet kehosi käytettäväksi. Voit luottaa laatuun, koska tuotteen taustalla on tieteelliset tutkimukset ja alan asiantuntijat.

Good Green Stuff on täynnä vihreää, hedelmiä, vihanneksia, yrttejä, vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja paljon muuta.

1

Merkittävästi enemmän vitamiineja & hivenaineita

Good Green Stuff on pitkälle kehitetty tuotekonsepti, joka tarjoaa  merkittävästi enemmän vitamiineja ja hivenaineita kuin useimmat muut vitamiini-, hivenaine- ja viherjauhevalmisteet. Jos et usko, katso itse!

2

Ainesosien parhaimmat muodot

Vielä tärkeämpää kuin Good Green Stuffin sisältämät vitamiinien ja kivennäisaineiden korkeat tasot on niiden ainesosien biologiset muodot. Tietty muoto on valittu tieteellisin perustein ja jokaisen ainesosan kohdalla on valittu biologisesti saatavilla oleva tehokkain muoto. Näin muodostuu Good Green Stuff, täydellinen ravintolisä  tukemaan elämänlaatuasi.

3

Riippumattomien asiantuntijoiden suunnittelema

Nuzestissa olemme koonneet joukon kansainvälisesti tunnustettuja ravitsemustutkijoita ja luontaisterveyden asiantuntijoita luomaan Good Green Stuff -tuotteen. Tuote tarkastetaan ja sitä kehitetään säännöllisesti, jotta voimme luvata markkinoiden parhaimpiin kuuluvat ravitsemustuotteet.

Tiede

Luonto

“Good Green Stuff on vahvistanut immuniteettiäni ja parantanut suorituskykyäni.”

Good Green Stuff – miten käyttää

Annos päivässä pitää huolen päivittäisestä hyvinvoinnistasi.

Recent Posts

Good Green Stuff, reseptit ja artikkelit